red point Новини

Екипът на NRJ Soft гостува на Община Челопеч

23.01.2023

NRJ Soft организира работна среща – семинар в Община Челопеч на 20.01.2023 г., за да запознае всички заинтересовани с възможностите за европейско финансиране за изграждане на соларни системи.

Изборът на такъв тип система за дома или бизнеса е сложна и комплексна задача, зависеща от редица фактори преди да се превърне в успешна инвестиция с многократна възвръщаемост. Специализираните екипи на NRJ Soft имат готовност за изготвянето на проект за изграждане, доставка и монтаж на необходимото оборудване и извършването на строително-монтажните работи (СМР). Допълнително към това и с цел удобство за своите клиенти, NRJ Soft предлага консултации за кандидатстване по предстоящите европейски програми за безвъзмездно финансиране.

Нашите специалисти отговаряха на въпроси кой и за какво може да кандидатства, какви са възможностите, условията, изискваните документи и как държавата ще подпомогне домакинствата да получат финансиране от Плана за възстановяване.

На срещата бяха обсъдени вариантите за ток от покрива, живот и потенциал на фотоволтаичните панели, поддръжка и как енергията от слънцето може да спести разходи за бита.

Нашата компания работи усърдно за насърчаването на подобни инвестиции.

Очаквайте още подобни срещи и повече подробности относно програмата на Министерство на Енергетиката съвсем скоро.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top