red point Новини

Международен търговски панаир в Солун 9-17 септември 2023 г.

18.09.2023

До 17 септември продължи 87-ият Солунски международен панаир. Изложението е едно най-големите за югоизточна Европа с акцент върху високите технологии, образованието, енергията, опазването на околната среда и зелените иновации.

Тази година България беше официален гост с участие от близо 60 български компании.

NRJ Soft се представи със собствен щанд. Посетителите проявявиха интерес към иновативните решения в областта на паркинг системите и зарядните станции за електрически автомобили за частни и обществени зони.

Компанията внедрява напълно автоматизирани решения за паркиране – от проектирането до поддръжката на инсталираните системи. Те оптимизират капацитета на паркинг зоната и осигуряват повишена защита и удобство. Също произвеждаме наши собствени компактни входно-изходни колонки и надеждни разплащателни терминали, които спестяват време при паркиране и излизане от паркинга. Както и намаляване на оперативните разходи и разходите за персонал и поддръжка на място.

Екипът на NRJ Soft инсталира и поддържа мощни, ултра-ефективни станции за зареждане на електрически автомобили. Разработихме Fines Charging софтуер за управление на зарядни станции, който позволява дистанционно наблюдение и контрол на операциите по зареждане, таксуване, управление на енергията и лесно намиране и активиране на всяко зарядно устройство в нашата мрежа. Приложението Fines Charging може да бъде изтеглено от Apple App Store и Google Play.

Нашият колега от отдел Маркетинг и продажби даде интервю, в което откровено говори за постиженията на NRJ Soft и впечатленията от новаторските решения в категориите зелена енергия и устойчиво градско развитие. Разисквани бяха и стъпките, които е необходимо да се предприемат за повече съвместни дейности с други компании от други държави, защото България има какво да покаже на света в технологично отношение.

Благодарим на Министерството на икономиката и индустрията за организацията и поканата на това престижно изложение! За нас това събитие беше възможност да споделим нашите разработки и идеи, както и да представим потенциала на страната ни.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top