red point Новини

NRJ Soft инсталира паркомати на ключови места в гр. Банско

21.08.2023

Зоната за платено паркиране в община Банско се модернизира с паркомати и QR-code за заплащане на престоя, като на десетки места в града са поставени стикери с кода. Плащането чрез паркомата е възможно с карти Visa, Master Сard, American Express, Union Pay, JCB, Bancontact и с български монети от 10 ст., 20 ст., 50 ст. 1 лв. и 2 лв. Плащането се извършва чрез системата myPOS и се отчита от ФУВАС. Интуитивен и лесен за употреба потребителски интерфейс предоставя също версия на английски език за улеснение на всички чужденци, гости на Банско, както и инструкции за използване.

Освен с предоставените по-рано опции PayPark, URBO и SMS, ползването на паркинг може да се заплати и с другото нововъведение от компанията – чрез сканирането на QR-code.

Общинските служители в синята зона ще могат да проверяват чрез приложение всяко плащане, както и всеки автомобил в какъв режим на паркиране е.

А всички жители и гости на гр. Добринище могат да плащат такса за престой на автомобили чрез QR-code и SMS.

През годините NRJ Soft се утвърди като лидер в сферата на паркинг технологиите като адаптирахме нашите решения към нарастващия трафик в градовете за по-бързо обслужване на гражданите при паркиране. Вярваме, че инвестициите в технологични промени и нововъведения създават по-благоприятна среда на живот в градовете и винаги сме насреща при нужда от обновяване и модернизация на Вашето населено място.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top