red point Новини

NRJ Soft участва в Деветото автомобилно изложение в Русе

12.09.2022

В продължение на три дни, в периода от 9 до 11 септември тази година, в Русе се проведе деветото по ред автомобилно изложение, което представи най-актуалните модели на автомобилния пазар.

Посетителите на събитието имаха възможността да разгледат отблизо изложените модели и дори да се възползват от опцията за тестдрайв. Нашият електрически автомобил Tesla Model 3 Performance предизвика голям интерес сред публиката. Освен това, усмихнатите търговски представители на NRJ Soft показаха на присъстващите автомобила отвътре и ги запознаха с неговите технологични предимства, успяха да отговорят на всички въпроси, свързани с консумацията на батерията, местата за зареждане, време за зареждане и др. На широката публика представихме последната ни серия от свръхефективни и удобни зарядни станции, подходящи както за жилищни, така и за обществени зони.

Освен нашите интелигентни паркинг решения, беше представена и най-търсената в последно време услуга Проектиране и изграждане на фотоволтаични системи. Хората можеха да видят и да пипнат соларен панел, както и получиха персонална консултация относно захранването на своите къщи, вили, хотели, гаражи и дори каравани. Успяхме да помогнем със съвети относно ориентацията за монтаж, експлоатация, поддръжка и прогнозни изчисления. Предвид високите цени на електроенергията и природния газ на свободния пазар и вероятните проблеми с доставките на основни суровини в последните месеци, много бизнеси са изправени пред трудното решение как да се задържат на пазара. Съответно новата цел на голяма част от българските домакинства и бизнеса като цяло е търсенето на алтернатива чрез инвестиране във фотоволтаични системи, за да намалят сметките си за ток.

С какво можем да сме ви полезни?

Доверете се на нашия дългогодишен опит – ние ще ви помогнем с избора на подходяща система. Или ако търсите професионален съвет по конкретен въпрос, ние сме насреща. Нашият екип винаги е отворен и за консултации, поддръжка и разширяване на вече изградени системи.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top