red point Новини

NRJ Soft участва в едно от най-значимите специализирани изложения „ОБЩИНСКО ЕКСПО '2022“

28.10.2022

Събитието е част от програмата на най-мащабния форум на Националното сдружение на общините в Република България – ГОДИШНАТА СРЕЩА НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ, която се проведе от 23 до 25 октомври 2022 г. в к. к. „Албена“. За поредна година събитието предоставя възможност на различни фирми да представят продуктите и услугите си пред широка аудитория и да установят директни и непосредствени контакти с общински лидери.

Екипът NRJ Soft посрещна посетителите на собствен щанд с визуални презентации и широка палитра от рекламни материали и прототипи на своите най-нови разработки. Акцент в представянето на услугите на компанията отново бяха иновативните „зелени“ технологии и техният потенциал. Зелена иновация е всяка иновация, която води до по-малко отражение на човешката дейност върху околната среда.

Напоследък соларната енергия става все по-широко използвана и предпочитана, намирайки различни приложения в сферите на индивидуалното захранване на домакинствата, както и в сферите на производството и туризма. По време на изложението се наблюдаваше засилен интерес към предимствата на фотоволтаичните инсталации. Ние имаме богат опит в инсталирането на соларни панели. Нашите специалисти бяха на разположение на всички заинтересовани, за да изяснят тънкостите при монтажа и експлоатацията на една соларна конструкция.

Все по-важна част от зелените иновации стават високотехнологичните производства на електромобили. NRJ Soft е експерт в областта на електрическото зареждане на електромобили. Успяхме да покажем най-добрите станции от водещи световни производители като залагаме на високи стандарти в изграждането на най-голямата зарядна мрежа в България. Предлагаме голямо разнообразие от модели със стенен и стоящ монтаж, подходящи за бензиностанции, хотели, паркинги, жилищни комплекси и градска среда, чието инсталиране предоставя възможност за допълнителен доход.

За поредна година изложението ни срещна с представители на над двеста общини. С много от тях успяхме да си поговорим на теми като градска инфраструктура и благоустройство, градска мобилност, „smart sity“ решения и др. Градската мобилност е изправена пред много предизвикателства, сред които задръстванията по пътищата са едни от най-сложните. Мотивирани от желанието да помогнем за управление на паркирането в чувствителни зони, предлагаме интелигентни паркинг системи, които предотвратяват опашките и задръстванията и допринасят за максимално оползотворяване на паркоместата. В комбинация с видеонаблюдение се предоставя пълен контрол и мониторинг на автомобилите, преминаващи и извършващи престой в дадена паркинг зона. Като резултат се гарантира уютна и сигурна градска среда, което е от съществено значение най-вече за туристическите дестинации. Разплащателните терминали, разработени от компанията, позволяват самотаксуване на преминаващите, без да е нужно наличието на каси и касиери, което съкращава разходите за допълнителен персонал и ускорява времето за напускане на паркинг зоната. Обсъдихме и вариантите за модернизация и надграждане на вече съществуващи паркинги и предоставяне на различни опции за заплащане на престоя по удобен за посетителите начин.

Събитието даде прекрасна възможност на всички страни да обменят идеи за бъдещи проекти – от една страна общините представиха своя потенциал и плановете си за развитие, а от друга страна бизнесът направи демонстрация на свои продукти и услуги. Нашият екип от доказали се професионалисти e винаги на среща да отговори на вашите въпроси и да ви помогне да направите правилния избор без да губите време.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top