red point Новини

Слънчевата светлина може да намали високите сметки за ток

19.04.2022

Цените на тока и газа пощуряха у нас и в Европа, заплашвайки да съсипят не само икономиката, но и семейните бюджети. За съжаление тенденцията е сметките за ток да продължат да растат. Освен бизнеса, домакинствата също ще бъдат силно засегнати.

Необходими са спешни мерки, но какви трябва да са те?

Не бързайте да изпадате в паника. Един от най – ефективните начини да минимизирате щетите от енергийната криза е чрез използването на фотовотлаична система. Собствената фотоволтаична инсталация Ви осигурява независимост в дългосрочен план. През последните години соларните технологии показаха отлични резултати в селското стопанство чрез генериране на чиста и практически неизчерпаема енергия за нуждите на фермерите и стопанските дворове.

Представяме Ви наш клиент, който инсталира соларни панели в своя двор, с което намали зависимостта си от електрическата мрежа и вече спокойно може да се отдаде на своето хоби – земеделието. Полето е 35 kW. Панелите са разположени между лехите и по никакъв начин не пречат на отглеждането на растения и био зеленчуци.

Ако и Вие желаете експертна консултация относно избора и местоположението на соларна система във Вашия имот, не се колебайте да ни потърсите!


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top