red point Управление на училищен звънец

NRJ School Bell е специализиран софтуер за управление на училищен звънец. Предназначен е за всички учебни заведения, решили да автоматизират звънците си.

Софтуерът дава възможност за точно настройване за всеки час и за всеки ден от седмицата. След като веднъж е настроен, той поема управлението за биене на звънеца. Часовете на звънеца се залагат спрямо седмично разписание и могат да се променят. Мелодията за звънене е фабрична. Ако желаете може да изберете мелодии в WAV или MP3 формат, за влизане и излизане от час. Програмата има възможност да премине в ръчен режим на биене на звънец в извънредни случай. Поддържа се режим Аларма - при възникване на извънредни ситуации

Състои се от следните менюта:

  • Меню Часове -  задава графика на учебните дни за цялата седмица, като има възможност, за всеки ден часовете да бъдат различен брой и различно часово време. Графикът за всеки ден се създава отделно.
  • Меню Звънец -  звънецът е настроен автоматично да звъни 5 минути преди започване на учебния час. Това меню се управлява ръчно от служител, който има достъп до него.
  • Меню Настройки звънец -  от това меню може да направите избор за мелодия на звънеца. Кликнете на един от бутоните, ще се отвори прозорец. Може да запазите избора си с фабрична мелодия или да изберете мелодия. 

© 2023 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top