red point Новини

Конференция "Иновации и растеж: Русе"

15.04.2022

Представител на NRJ Soft взе участие в конференция "Иновации и Растеж: Русе", която се проведе в Регионална библиотека "Любен Каравелов". Организатори са Русенска търговско-индустриална камара, съвместно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и по инициатива на Министерството на иновациите и растежа.

По време на бизнес срещата бяха представени инструментите за развитие и подкрепа на българския бизнес, свързани с насърчаването на иновациите, интернационализацията, новите технологии и проектите за финансиране от страна на съответните институции. Представителите на бизнеса пък имаха възможността директно да се допитат до представителите на институциите и да задават конкретни въпроси или да отправят предложения.

Участници в събитието бяха: г-н Даниел Лорер - Министър на иновациите и растежа, г-н Милен Добрев - Изпълнителен директор на Русенска търговско-индустриална камара, г-н Пенчо Милков - Кмет на гр. Русе, г-н Анатоли Станев - Областен управител на Област Русе, г-жа Илияна Илиева - Главен директор на дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност", г-н Мартин Гиков - Изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите към Фонд на фондовете и др.

Събитието отбеляза и 132 години от създаването на РТИК, най-старата камара в България.

Предоставени снимки: Русенската търговско-индустриална камара (РТИК).


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top