red point Новини

NRJ Soft спечели престижно второ място в конкурса "Най-зелените компании в България"

17.05.2023

Официалната церемония по награждаването се проведе на 15 май 2023 г., когато класираните на първите места в основните и допълнителните категории получаха своите отличия. Инициативата "Най-зелените компании в България" се проведе за 13 път, а организаторите от b2b Media отличиха най-иновативните зелени идеи, кампании, събития, инициативи и инвестиции на компании, общини, неправителствени организации, медии и конкретни личности. Над 100 заявки от различни компании бяха разгледани и оценени от експертното жури на конкурса. Надпреварата е за всички действия и услилия за по-чиста и по–здравословна среда.

NRJ Soft триумфира в престижния конкурс, завоювайки второ почетно място със своите високи стандарти и екологосъобразни технологии, както и устойчиво предприемачество в категория „Технологии, IT продукти и услуги“. Този успех подчертава ангажимента на компанията към устойчиво развитие и признава усилията й за опазване на околната среда, като я превръща във водещ интегратор на иновативни зелени разработки. Компанията предлага и различни комбинирани решения като соларни паркинги и разплащателни паркинг терминали с вградена зарядна станция за лектромобили, които не само напълно задоволяват нуждите на клиентите, но с нарастването на глобалната конкуренция за природни ресурси спомагат за тяхното оптимално и по-отговорно използване. Нашите напълно автоматизирани паркинги от своя страна допринасят за бързо и лесно паркиране в градска среда и съответно по-малко отделяни вредни емисии във въздуха. Но несъмнено изграждането на най-голямата мрежа от зарядни станции за електромобили в страната подпомага нашата икономика в превръщането й в зелена и конкурентоспособна като значително намалява натиска върху околната среда.

NRJ Soft ще продължи да се усъвършенства в тази посока и да развива инициативи и практики, като се стремим към още по-екологични и иновативни решения.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top