red point

За нас

Ен Ер Джи Софт ЕООД е създадена през 2007 г. с основна дейност изграждане на системи за сигурност и охрана за бизнеса и дома, разработка на собствен софтуер и хардуер. С годините сформирахме екип от висококвалифицирани специалисти, които всеки ден търсят нови предизвикателства и с интерес следват развитието на технологиите. Ежедневната работа с клиенти ни позволява да сме по-близо до потребителя, да разбираме нуждите му и така да вземаме най-правилните решения за сигурност.  

Основните насоки, в които можем да Ви бъдем полезни са:

  • Системи за видеонаблюдение от икономичен до професионален клас
  • Системи за контрол на достъпа и отчитане на работното време
  • Паркинг системи за открити и закрити зони
  • Периметрова охрана за защита на определена област
  • Зарядни станции за електрически автомобили
  • Проектиране, монтиране и поддръжка на пожароизвестителни системи
  • Изграждане на фотоволтаични инсталации за домакинството или бизнеса;
  • Автоматизация на процеси за нуждите на Вашия дом и производство.

Променливите пазарни условия ни научиха да предлагаме гъвкави и рентабилни решения, съобразени със специфичните потребности и финансови възможности на отделните ни клиенти. Същевременно непрекъснато се стремим да надхвърлим техните очаквания. Доказателство за нашия професионализъм са имената на едни от най-големите ни клиенти, които продължават да ни се доверяват за осигуряване на сигурността и безопасността на своята дейност.

Сред тях са:
Областна администрация Русе, Община Русе, Областен съд, МВР-Русе, Община Бургас, Кинг Троник ООД, Димитров ООД, ФЬОНИКС Фарма ЕООД, Ромпетрол България ЕАД и др.

Също така Ен Ер Джи Софт ЕООД участва съвместно с местните полицейски власти в проект за превенция и разкриване на престъпления в град Русе.

При нас ще получите както професионална консултация при избора на конкретен продукт, така и проектиране на цялостна система, съобразно Вашите желания и потребности.

 

© 2021 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top