red point

За нас

Ен Ер Джи Софт ЕООД е създадена през 2007 г. с основна дейност изграждане на системи за сигурност и охрана за бизнеса и дома, разработка на собствен софтуер и хардуер. С годините сформирахме екип от висококвалифицирани специалисти, които всеки ден търсят нови предизвикателства и с интерес следват развитието на технологиите. Ежедневната работа с клиенти ни позволява да сме по-близо до потребителя, да разбираме нуждите му и така да вземаме най-правилните решения за сигурност.  

picture

 

Основните насоки, в които можем да Ви бъдем полезни са:

 

Променливите пазарни условия ни научиха да предлагаме гъвкави и рентабилни решения, съобразени със специфичните потребности и финансови възможности на отделните ни клиенти. Същевременно непрекъснато се стремим да надхвърлим техните очаквания.

Като водещ технологичен партньор и системен интегратор, предлагаме инивидуални софтуерни и хардуерни решения, които отговарят и на най-предизвикателните задания. Нашите системи се интегрират изключително бързо и осигуряват стабилността, конфиденциалността и сигурността на Вашия бизнес, офис или дом.

Също така Ен Ер Джи Софт ЕООД участва съвместно с местните полицейски власти в проект за превенция и разкриване на престъпления в град Русе.

При нас ще получите както професионална консултация при избора на конкретен продукт, така и проектиране на цялостна система, съобразно Вашите желания и потребности.

 

ПРОЕКТИ НА КОМПАНИЯТА

На 10.04.2023 г. Ен Ер Джи Софт ЕООД подписа договор за безвъзмездни средства по Оперативна програма „Национален план за възстановяване и устойчивост“ процедура „Технологична модернизация“.

Общата стойност на проекта е 1 393 247.12 лв., от които 696 623.56 лв. европейско финансиране, 0.00 лв. национално съфинансиран, както и 696 623.56 лв. самофинансиране от бенефициента.

Основната цел на проектното предложение е да се повиши ефективността на производствените процеси, да се постигне по-висока производителност, да се намалят производствените разходи и да се оптимизира и цифровизира производството във фирма "Ен Ер Джи Софт" ЕООД.

Поставената цел ще бъде постигната посредством инвестицията във високотехнологично производствено оборудване, което ще бъде използвано в производството на иновативни комплексни паркинг системи. Планираните за закупуване по проекта ДМА и ДНА ще допринесат за повишаване прилагането на информационно-комуникационни технологии в производствения процес, разширяване на производствения капацитет, оптимизиране производствените процеси, увеличаване на експортния потенциал и подобряване на енергийната ефективност на дружеството.

Начало на проекта: 10.04.2023 г.
Край на проекта: 10.04.2024 г.

ГАЛЕРИЯ

Доказателство за нашия професионализъм са имената на едни от най-големите ни клиенти, които продължават да ни се доверяват за осигуряване на сигурността и безопасността на своята дейност и разчитат на нас при реализацията на своите идеи и проекти.

 

© 2023 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top