red point

Партньори

NRJSoft е партньор както с множество световно известни компании, така и с популярни български фирми, чиято дейност е свързана с разработката и търговията с най-съвременните технологии в областта на видеонаблюдението, контрола на достъп, сигнално охранителни и алармени системи, автоматизация на производството.

Глобален лидер в иновативните продукти и решения за видеонаблюдение, Hikvision предлага пълна гама камери за видеонаблюдение, които се отличават с богата функционалност и атрактивна цена, позволяващи да се открие оптималното решение за всеки един обект и бюджет. Отличните характеристики и високото технологично ниво прави продуктите на Hikvision отличен избор за редица приложения, където се изисква постигането на висококачествен цифров запис и богати възможности за пренос на сигнала през LAN/Internet мрежи.

Dahua е световен лидер в производството на камери, рекордери и системи за видоенаблюдение. Марката се отличава с високо качество на произвежданите продукти и изключително широка гама, която може да отговори на нуждите на всеки клиент при изграждане система за видеонаблюдение.
© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top