red point Политика за поверителност

Декларация за Поверителност

Тази декларация за поверителност определя как фирма Ен Ер Джи Софт ЕООД използва информацията, която Вие предоставяте при използването на този сайт.

Ен Ер Джи Софт ЕООД се ангажира да гарантира, че предоставените от Вас лични данни са напълно защитени. Длъжни сме да Ви информираме, че когато изискаме от Вас информация, която ни е необходима за идентифицирането Ви, когато използвате нашият сайт, то тя ще бъде използвана единствено в съответствие с тази декларация за поверителност. Ен Ер Джи Софт ЕООД си запазва правото да извърши промени в тази декларация за поверителност, като тези промени ще бъдат отразени чрез обновяване съдържанието на тази страница. Препоръчваме Ви да проверявате тази страницата от време на време, за да се уверите че информацията в нея съответства на Вашите изисквания.

Ние изискваме информация за Вас по две причини: първо, да обработим вашата поръчка и второ, за да ви предоставим най-доброто обслужване. Ние няма да продаваме или предоставяме данните за електронната Ви поща на компании занимаващи се с email маркетинг, които ще го използват с търговски цели.

Данните, които съхраняваме са:

  • Име;
  • Адрес;
  • Телефонен номер;
  • E-mail адрес.

Какво правим с информацията, която събираме: Ние изискваме информация от Вас, за да разберем по-добре Вашите нужди и съответно да Ви предоставим по-добро обслужване, но най-вече по следните причини:

  • Може да използваме информацията, за да подобрим нашите продукти и услуги.
  • Ние може периодично да Ви изпращаме рекламни email-и свързани с нови продукти, специални оферти или друга информация, която смятаме че може да намерите за полезна и интересна, като за целта използваме адреса на електронната поща, която сте ни предоставили.
  • От време на време, може да използваме контактната информация, която сте ни предоставили, за да се свържем с Вас относно провеждани от нас маркетингови изследвания. Ние можем да се свържем с вас по имейл, телефон или поща. Ние може да използваме информацията, за да персонализирате сайта според Вашите интереси.

Сигурност:

Ние се ангажираме с обещание, че Вашата информация е напълно защитена. С цел да предотвратим нежелан достъп или разпространение на данните, ние прилагаме съвременни мерки за защита и сигурност на личната информацията, която събираме от нашите потребители.

Връзки към други сайтове:

Нашият сайт може да съдържа връзки към външни сайтове близки до сферата на нашите услуги. В случай че използвате подобни връзки и напуснете нашият сайт, трябва да знаете че ние нямаме контрол върху съдържанието на тези външните сайтове. Следователно, ние не можем да носим отговорност за защита на личните Ви данни по време на престоя Ви в подобни сайтове. Препоръчваме да се информирате относно, приложимата за въпросните сайтове декларацията за поверителност.

Ако имате някакви въпроси / коментари относно защита на личните Ви данни, препоръчваме да се свържете с нас чрез нашата контактна страница.

Предмет на декларацията

Личната информация, която трябва да бъде обработена и разгледана, се събира, записва и използва, независимо дали ще е на хартиен носител, компютърни записи или регистрирана по друг начин, като винаги е необходимо да бъде гарантирана по "Закона за защита на личните данни". За тази цел Ен Ер Джи Софт ЕООД изцяло подкрепя и се съобразява с принципите за защита на данните, които са определени в "Закона за защита на личните данни" от 1998 г.

Защита на данните

В съответствие с изискванията за защита на данните от 1998 г., които са в сила от 1 март 2000, Ен Ер Джи Софт ЕООД следва процедурите, имащи за цел да гарантират, че всички страни, които имат достъп до лични данни, са напълно наясно и спазват задълженията си "Закона за защита на личните данни" от 1998 г.

Лични данни

В допълнение към нашето споразумение и съгласно нашата политика за конфиденциалност, ние можем да съхраняваме всички лични данни, които сте оповестили за целите на проучване и анализ на пазара. Ваша е отговорността да гарантирате, че давате съгласието си, за използване на e-mail адреса ви от трета страна, каквато се явява Ен Ер Джи Софт ЕООД.

E-mail бюлетини

Когато се регистрирате в нашият сайт, ние имаме право да общуваме с вас по електронната поща без ограничения, тъй като със самата си регистрация вие изразявате съгласието си да получавате рекламни съобщения и бюлетини от нас. Вие може да се откажете от получаването на всички съобщения, маркетинг, информационни бюлетини, промоции директно и т.н., като използвате опцията за отписване, която ще присъства във всеки рекламен материал или информационен бюлетин изпратен от нас. Ен Ер Джи Софт ЕООД поддържа само разрешените e-mail адреси в нашата база данни и не толерира спам политиката по никакъв начин.

© 2021 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top