red point Новини

NRJ Soft оборудва 2 паркинга за абонаментно паркиране в гр. Поморие

10.08.2023

В красивия черноморски град Поморие NRJ Soft оборудва 2 паркинга на наш клиент - частен инвеститор, който предоставя възможност за абонаментно паркиране за всички граждани и гости на града. Знаем, че никак не е лесно да обикаляте оживените и препълнени паркинги в разгара на летния сезон в непознат район.

Паркингът е за кратковременен престой с възможност за избиране на период от 12 или 24 часа като заплащането се извършва на разплащателен терминал в брой или с карта. Със заплащането на абонамент получавате достъп до паркинга като можете да го напускате и да влизате отново неограничен брой пъти за времето на абонамента. Например можете да заплатите наведнъж абонамент за 5-дневен престой, така че спокойно да използвате автомобила си да рагледате всички забележителности наоколо или да посетите различни плажове.

За да си спестите времето в търсене на място за паркиране всеки път, можете да се възползвате от една от двете локации:

https://goo.gl/maps/25ntnw7gCkmBizX48

или

https://maps.app.goo.gl/j1NsD45vnU45YqFn7

Съветваме Ви, ако за първи път посещавате града или изпитвате трудности да откриете място за паркиране, възползвайте се от възможността да си закупите абонамент!

Местата за паркиране обикновено са ограничен ресурс и затова е необходимо да се оптимизира степента им на заетост. Нашите паркинг системи ще помогнат ефективно да организирате и контролирате наличното си паркинг пространство.

Доверете се на професионалистите от NRJ Soft!


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top