red point Новини

NRJ Soft подкрепи СК „Джамбо-2006“ на Европейската клубна купа по стрелба с лък

04.11.2022

В крайното класиране, въпреки вятъра от над 120 км. в час, спортен клуб „Джамбо-2006“ постигна най-доброто представяне от всички български клубове в историята на тази надпревара - 6-то място в Европа.

Това се случи на състезанието за отборната европейска КУПА РУСЕ СК „Джамбо 2006“, съвместно с Българската федерация по стрелба с лък и Община Русе, организиращи Европейска клубна купа 2022 за мъже и жени в дисциплината рекърв.

Благодарение на домакинското съдействие от страна на Община Русе, Българска Федерация стрелба с лък, Астра Биоплант, Осмозис България, Медика, NRJ Soft, хотел Дунав и Бизнес хотел „Теодора Палас“ състезанието премина на високо ниво, въпреки природните аномалии с вятъра.

24 от най-добрите клубове в Европа премериха сили на градския стадион в град Русе от 16 до 18 септември. В състезанието се включиха и всички български национали, които представят България в последните международни състезания.

Русенският отбор на домакините бе представен единствено от мъжете. Сред тях бе и Иван Банчев, който взе сребърен медал в дисциплината рекърв при младежите до 21 години на Европейското първенство по стрелба с лък в Лилешал (Великобритания).


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top