red point Новини

NRJ Soft представи своите продукти и услуги на специализирано изложение, посветено на възобновяемите енергийни източници

16.10.2023

През изминалата седмица нашата компания взе участие в специализирано изложение за възобновяеми енергийни източници, беземисионни превозни средства и зарядни станции по покана на Община Бургас. Събитието се проведе в периода 12 – 13 октомври от 09:00 до 19:00 часа в Културен дом НХК в гр. Бургас и беше съпроводено с лекции за ползите от добиването на енергия от възобновяеми източници. Над 10 фирми представиха продукти за добиването на енергия, която да захранва различни уреди в домакинствата, електроавтомобили и цели индустриални сгради.

Инициативата имаше за цел да запознае заинтересованите страни с добри практики в сферата на изграждане на фотоволтаични и соларни инсталации, умни решения за сгради за подобряване на енергийната им ефективност, както и зарядна инфраструктура за нулево емисионни превозни средства.

Несъмнено посетителите демонстрираха голям интерес към възможностите за изграждане на фотоволтаични инсталации и условията за използване на зарядна станция у дома или на работа. Нашите колеги обясниха вариантите за присъединяване на зарядна станция към мрежата на Fines Charging и как удобно и безопасно да зареждаме електромобилите си в домашни условия. На информационните панели имахме възможност да представим перспективите и тенденциите за развитие на зарядната инфраструктура в страната и да отговорим на всички въпроси по темата.

Благодарим за поканата, за интереса и подкрепата на посетителите! Нашата дейност е носочена именно към опазване на околната среда и се надяваме нашите продукти и услуги да помогнат на хората не само да спестяват, но и да осъзнаят ползите от екологичните зелени технологии.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top