red point Новини

NRJ Soft присъства на Заключителната конференция за общински мандат 2019-2023

26.06.2023

Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) организира Заключителна конференция за общински мандат 2019-2023, която се проведе в периода от 19 до 21 юни в к.к. Пампорово. Покани за участие бяха изпратени до всички кметове, председатели на общински съвети, заместник-кметове, както и представители на централната власт. Във фокуса на разискванията бяха успехите, препятствията и поуките за местната власт и поглед към новите предизвикателства във времена на глобална трансформация.

В рамките на събитието се проведе изложението „Общинско ЕКСПО 2023“, в което NRJ Soft представи своите най-нови технологии и цялостни решения в подкрепа на работата на общините. Днес хората са в постоянно движение със своите автомобили. Невъзможно е да си представим това движение без разширена паркинг инфраструктура, особено в големите градове, които са административни центрове. Градската мобилност е изправена пред много трудности, сред които са задръстванията на централни пътни участъци, вредни емисии във въздуха и шумово замърсяване, а неточно отчитане и злоупотреби с таксите за паркиране са едни от най-сложните за преодоляване. Автоматизираните паркинг системи от NRJ Soft са ефективно и подходящо решение в борбата с тези икономически, социални и дори екологични проблеми. Освен повишена сигурност, те осигуряват безпроблемно и бързо паркиране чрез автоматизация на пристигането, отпътуването и заплащането на престоя, подробни справки и отчети на финансовата дейност на паркинга, невъзможност за присвояване на средства и видео наблюдение на събитията в реално време. А община, която осигурява удобни паркинг услуги, улеснява и спестява време на своите граждани и гости и се превръща в предпочитана дестинация. Предлагаме възможност за надграждане на паркинга с паркоместа за електромобили с налична зарядна станция в него. Това е не само технологично подобрение, което носи допълнителен доход, но същевременно привлича вниманието на потенциални нови клиенти.

Приоритет на градовете се оказа и разрастването на електрическата мобилност. Тази технологична революция в света на автомобилите има голям интерес в България. Постоянно нарастващите цени на горивата накараха хората да се замислят за този много по-евтин и екологичен транспорт. Всички усилия на нашата компания са в посока разрастване на мрежата ни от зарядни станции и достъпни инфраструктурни проекти в градски зони с висока гъстота на населението. Така хората ще могат да се възползват от налична зарядна станция на близкия паркинг, бензиностанция или търговски център.

Темата за опазване на околната среда и прилагане на иновативни системи за повишаване на енергийната ефективност също беше засегната в нашата презентация. Нашите специалисти споделиха дългогодишния опит на компанията в тази област и обсъдиха възможностите за общините за приложение и финансиране на енергия от възобновяеми енергийни източници в България.

Надяваме се преди всичко да сме били полезни с представянето на нашите най-нови продукти и услуги, които имат за цел да увеличат иновационния капацитет на общините и да допринесат за по-пълноценно използване на съществуващите ресурси.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top