red point Новини

NRJ Soft се присъедини към световноизвестни експерти от бизнес света по време на Innowave Summit 2023

24.11.2023

Най-мащабното експо за технологии и иновации в България Innowave Summit се проведе през 17 и 18 ноември в гр. Варна. Морският град се превърна в столица на бизнеса и иновативните подходи, където специалисти от различни индустрии се срещнаха и обмениха идеи за развитието на своите идеи.

Визията за бъдещето на NRJ Soft беше представена пред посетителите на мострен щанд. Нашите специалисти демонстрираха съвременните технологии, използвани в решенията на компанията за управлението на паркинги, персонална идентификация и контрол на достъпа за осигуряване на сигурността и безопасността на дома и офиса. Основните цели на NRJ Soft са предоставянето на качествени услуги, надеждни решения и висококвалифицирана поддръжка.

Отново срещнахме огромен интерес към изграждането на проекти за възобновяеми енергийни източници. Обсъдихме все по-креативни идеи относно това, как и къде да се разполагат слънчевите панели, в каква посока, под какъв наклон и т.н., за да генерират максимално енергия от слънцето.

Но най-много адмираци събра нашето комбинирано решение за слънчева енергия, добивана от навеса на паркинг, която захранва зарядната станция в него. От една страна превозните средства са предпазени от директно напичане, а от друга зареждането на електромобилите е обезпечено по време на паркирането. Поставянето на слънчеви панели върху паркинг зони е отлична възможност за енергийна независимост на домакинствата и компаниите, като те могат да произвеждат енергия от мястото, което притежават.

Благодарим на всички организатори и гости в 7-мото издание на Innowave Summit! Радваме се, че имахме възможност да чуем вдъхновяващи лектори и теми, както и да придобием нови бизнес умения. И за щастието да спечелим много нови партньорства.

С нетърпение очакваме следващото издание!


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top