red point Новини

NRJ Soft се включи в 9-ото издание на „Парад на ретро автомобили Русе 2023“

05.06.2023

На 3-ти юни тази година гр. Русе отново беше домакин на традиционния Парад на ретро автомобили и мотоциклети, който се проведе в Парка на младежта и представи над 230 атрактивни возила, собственост на участници от цялата страна, от Румъния, и за първи път гости от Сърбия. Притежателите на някои от ретро возилата разказаха на събралата се публика как са се сдобили с тях и какви трудности са срещнали при реставрацията им. В провелата се церемония по награждаване на най-атрактивните модели, NRJ Soft избра да поднесе своята награда на Александър Анделкович от Сърбия с неговия елегентен Мерцедес от 1978 година.

По време на изложението осъществихме много полезни контакти и демонстрирахме пред погледите на жителите и гостите на града най-новите си продукти и иновации. Както и миналата година, на фона на всички ретро бижута и класики на четири гуми, нашата зарядна станция за електромобили привлече сериозен интерес. Развитието в технологиите за електрически превозни средства е на рекордно високо ниво през последните години и съответно желанието за сдобиване с такова нараства все повече сред хората. Бихме искали да изкажем нашите специални благодарности към всички, които отделиха от времето си, за да попълнят нашата анкета и споделиха полезни препоръки и мнения. Вашите отзиви ще ни помогнат да предложим подобрения в обслужването на своите клиенти, както и в организацията на своята работа.

А за онези, които не успяха да присъстват на това емблематично изложение, споделяме снимки от уникалните ретро модели, за да се потопите в атмосферата на отминалото време и емоциите, които носят със себе си. Следете фейсбук страницата на NRJ Soft, където съвсем скоро ще обявим победителя от нашата томбола и ще ви разкрием следващото изложение, за което се подготвяме.


© 2023 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top