red point Новини

NRJ Soft се включи във форума "Храни и напитки за туризма и ХОСТ индустрия 2023: Синьо лято"

02.05.2023

Събитието се проведе на 27 април в Хотел Дриймс Съни Бийч, Слънчев бряг. Това е една своеобразна пресечна точка между стратегически бизнес партньори: ключови представители на туристически и ХОРЕКА обекти /хотели, ресторанти, заведения, търговски обекти/, които се срещат и обменят информация с компании - производители и търговци на храни и напитки, хотелско оборудване, системи и технологии. Форумът предостави възможност за представяне на продукти и услуги, конкретни оферти и решения пред целенасочено селектирана аудитория в най-подходящото за целта време - непосредствено преди старта на туристическия сезон.

Нашата компания представи своите смарт решения за сигурност и контрол на достъпа до паркинги, както и алтернативните слънчеви източници на енергия, които са изключително предпочитани в момента. Системите спестяват на компаниите най-ценните ресурси - средства и време. Тяхното приложение е изключително полезно в сферата на туризма и хотелиерството, тъй като значително облекчават работата на служителите и осигуряват спокойствието на гостите.

Динамичното развитие на туристическата индустрия изисква адекватни стратегии, за да се пребори конкуренцията в този бързо развиващ се сектор. А най-голямото конкурентно предимство безпорно е наличието на зарядна станция за електрически автомобили на територията на курортния комплекс или хотел. Освен това инсталирането на зарядна станция гарантира допълнителен доход и привлича вниманието на потенциални нови клиенти, което от своя страна подобрява репутацията на хотела като екологично отговорен към околната среда. Гостите на изложението с интерес разгледаха различните модели зарядни станции и проследиха развитието на зарядна ни мрежа в България.

Интерес предизвикаха и комбинираните ни решения като соларни паркинги, които представляват надземни навеси, изградени в зони за паркиране на автомобили с монтирани соларни панели върху тях. Те служат не само за съхранение на енергия, но и за захранване на монтирани под тях зарядни станции за електромобили.

Поредната ни среща с хотелиерския бранш затвърди нашето партньорство. Технологичните решения на NRJ Soft безпорно помагат на хотелиерите да намалят оперативните си разходи и задължения и да се съсредоточат върху подобряване на изживяването на своите гостите.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top