red point Новини

NRJ Soft ще присъства не на едно, а на цели три изложения

06.09.2022

Скъпи приятели,

През септември и октомври имаме възможност да сме по-близо до вас – нашите клиенти. Знаете, че усилията ни са изцяло насочени към разработване и внедряване на интелигентни системи, чиято цел е да помогнат на компаниите да усъвършенстват своята работа и да си осигурят така търсеното спокойствие. Ние покриваме широк спектър от услуги, така че нашите системи със сигурност ще намерят приложение във вашия бизнес или дом.

Първата ни среща е на Деветото автомобилно изложение, организирано от представителите на автомобилния бранш в Русе. На него ще могат да се видят и тестват автомобили от марките Форд, Пежо, Ситроен, Нисан, Киа, Хюндай, Опел, Мазда, Рено, Дачия, Фиат, Сеат, Сузуки, БМВ, Митцубиши, Грейт Уол и др. Всички ще бъдат разположени на изложбени щандове на площ от близо 8000 кв.м от 9 до 11 септември, а домакин на автоизложението е хипермаркет МЕТРО Кеш & Кери в гр. Русе. Ще си поговорим за електромобилите, техните тенденции, предимства, изградената от нас мрежа от локации за зареждане и изобщо ще обсъдим колко струва да караш електромобил у нас. Ще представим нашите услуги в областта на „зелената енергия“ - от производството до консумацията.

Следващото емблематично събитие е Международния Технически Панаир в гр. Пловдив, който ще се проведе в интервала 19-24 септември. Нашите представители ще ви запознаят с водещите серии от зарядни станции за електромобили на световни прозиводители. Можете подробно да разгледате зарядна станция и да научите нейните характеристики, варианти за монтаж, да получите съвети за оптимална екслпоатация и поддръжка. Ще видите най-новите технологии във видеонаблюдението и ще ви посъветваме кой би бил най-подходящия вариант при вашите условия. Но сме сигурни, че най-голям интерес ще предизвикат нашите интелигентни паркинг решения. Какво да очаквате? Изцяло автоматизирани системи, без нужда от какъвто и да е персонал на място. А как е възможно паркинга да работи сам? Елате, за да разберете.

Последен, но не и по важност, е най-мащабния форум, организиран от Националното сдружение на общините в Република България - „ОБЩИНСКО ЕКСПО‘ 2022“. Изложението ще се проведе от 23 до 25 октомври 2022 г. в к. к. „Албена“. В него ще вземат участие представители от всичките 265 общини – кметове, председатели на Общински съвети и общински съветници, заместник-кметове, секретари и ключови експерти от общинските администрации. За поредна година NRJ Soft ще представи своите интелигентни решения за обособени паркинг зони, синя и зелена зона, общински и частни паркинги. Ще имате възможност да разгледате наживо компонентите на паркинг системата – бариера, входна и изходна колонка, разплащателен терминал и др. Ще ви запознаем с множеството опции за разплащане на престоя в паркинга, както и нашето най-ново комбинирано решение – устройства за касово и безкасово плащане, които функционират и като зарядни станции за електромобили. Както и други новости в нашите продукти и услуги.

Надяваме се ви бъдем полезни с повече информация за случващото се в технологично отношение. Готови сме да отговорим на вашите запитвания и да ви помогнем да вземете информирано и целесъобразно решение спрямо спецификата на своя бизнес или нужди.

NRJ Soft – Вашият технологичен приятел!


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top