red point Новини

NRJ Soft взе участие в годишната организацията на Парад на ретро автомобили Русе 2022

20.06.2022

Нашият град за поредна година беше домакин на Парада на ретро автомобили и мотоциклети. Бяха представени над 200 атрактивни возила, собственост на българи и румънци. Усещането да се докоснеш до тези колекционерски експонати е уникално, като пътуване през епохите с машина на времето.

Бихме искали да изкажем нашите специални благодарности за получената награда за приноса ни в организацията на събитието и за оказаната чест наш представител лично да връчи отличието за най-атрактивен автомобил на тазгодишното издание. Щастливи сме, че имахме възможността да сме част от тази невероятна атмосфера и да се представим лично. От сърце благодарим за интереса към нашите продукти, за споделените впечатления от работата с нас и за участието в нашата томбола. С радост ще отговорим на всички отправени запитвания. А с победителя ще се свържем чрез лично съобщение и скоро ще споделим как предадохме спечелената награда.

Споделяме малка част от снимките, запечатали миговете ни заедно, както и за всички, които са пропуснали събитието. А ние започваме да се подготвяме за Парад на ретро автомобили Русе 2023.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top