red point Новини

Слънцето - начин на живот

13.05.2022

Всеки от нас е засегнат от нарастващите цени на горива и електроенергия. След което се замисляме в посока зелена енергия.

Въпроси, пред които сме изправени днес са: как да се генерира, съхранява и използва енергията по-практично за дома и не само. А замисляли ли сте вече и да притежавате електромобил?

Ние предоставяме възможности, които могат да променят начина, по който добивате, съхранявате и оползотворявате енергията за лични или търговски цели.

На снимката може да видите един от нашите реализирани проекти в област Русе, за зарядна станция на автомобил, която използва енергията, произведена от соларните покриви на къщата. А от там и цялата къща има значително по-ниски разходи за електроенергия, благодарение на соларните панели, изградени от специалистите на NRJ Soft.

Соларните панели, ни позволяват да използваваме този така ценен, но достъпен за всички неизчерпаем източник – слънцето. Крайният резултат е: затворен цикъл на потребление на цялото домакинство, включително и зарядната станция за колата. Технологиите, които използваме от телефона, часовника, електрическа цигара до автомобил изискват ток, но от Вас зависи да помислите как да направите значително по-ниски разходите си за електроенергия.

Нашата компания е специализирана и в инсталиране на зарядни станции за елетромобили. Както знаете, броят на зарядни станции и този вид превозни средства продължава да расте с бързи темпове, но все повече вълната ни тласка към електромобил.

Несъмнено инвестицията в зелена енергия, не е малка, но оправдана и ползите се усещат веднага.

Ние сме на среща да отговорим на въпросите на всеки собственик на електромобил или предприемач, който желае да разположи зарядна станция в своя имот или бизнес обекти като хотели, магазини, кафенета, аптеки, ресторанти, бензиностанции и др. Можем да изготвим и индивидуален проект, изцяло съобразен с желанията и възможностите на вашите нужди.

Ако искате да направите вашето електропотребление умно като намалите разходите за енергия, обадете се на 0 700 13 007.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top