red point Новини

NRJ Soft представи най-новите си разработки и услуги на собствен щанд на Международния технически панаир в гр. Пловдив

26.09.2022

76-ото издание на Международния технически панаир в гр. Пловдив се проведе от 19 до 24 септември тази година. Събитието се отличава като най-представителният български форум, демонстриращ нови технологии и тяхното приложение в различните сфери на бизнеса, както и модерни решения за дома.

NRJ Soft, доказан лидер в областта на системите за сигурност, имаше възможност да представи своите технологични нововъведения наред с най-новите проекти на компанията. Посетителите разгледаха отблизо изцяло разработения от компанията паркомат за саморазплащане на таксата за престой в паркинг зоните като се ориентираха изключително бързо в потребителския интерфейс на приложението. Запознаха се с всички компоненти и възможности на една автоматизирана паркинг система. А нашите функционални паркинги привлякоха вниманието на видни делегати, включително и на кмета на гр. Пловдив. Изключително сме доволни от новите партньорства и предоставената възможност за бъдещи бизнес перспективи.

И тази година посетителите на техническия панаир имаха шанса да се докоснат до иновативната технология на електромобилите чрез нашите зарядни станции. NRJ Soft е експерт в областта на електрическото зареждане на електромобили. Инсталираме и поддържаме най-добрите станции от водещи световни производители като залагаме на високи стандарти в изграждането на най-голямата зарядна мрежа в България. Повечето въпросителни около електромобилите, разбира се, са свързани с тяхното зареждане. По време на изложението нашите експерти отговоряха на въпроси относно разликите между зарядните станции и как да изберете подходящата за Вас. Съвсем логично и част от притесненията бяха точно около начините на зареждане и това какъв е пробегът с едно зареждане. Запознахме всички заинтересовани лица с нашето мобилно приложение, в което можете да откриете всички станции, които функционират в нашата мрежа към момента. Но колкото и сложна да Ви се вижда цялата информация, винаги можете да разчитате на нас за консултация или полезни съвети относно зареждането на Вашия електромобил.

Най-атрактивните технически решения за дома и бизнеса се оказаха соларните панели. Буквално бяхме заляти с въпроси от преминаващите. Особено силен е интересът сред домакинствата, готови да инвестират в соларни системи за отопление. Колко броя соларни панели са ми необходими и възможно ли е да продавам енергията от соларните панели бяха най-често дискутираните теми. Дейностите, които NRJ Soft извършва, включват изготвяне на идеен и работен проект, доставка и монтаж на оборудването и съдействие при присъединяване към ЕРП мрежата. Използването на безплатната слънчева енергия е идеален стимул за да се спрете на екологичната соларна инсталация. Освен това колекторите използват не само пряката лятна светлина за генериране на енергия, но са също толкова ефективни в слънчевите дни през хладните пролет, есен и дори и през зимата. Можете изцяло да се доверите на специалистите на NRJ Soft за професионално инсталирана и поддържана соларна система. Ние работим с висококачествени материали, а в комбинация с редовна поддръжка, се гарантира дълъг експлоатационен живот на цялата система.

Определено главният фокус на тазгодишното изложение на традиционния пловдивски панаир падна върху зелените технологии на бъдещето, а нашата компания е изключително ориентирана към екологични приложения и насърчаване внедряването на зелени иновации.


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top