red point Новини

Юбилейното издание на „Парад на ретро автомобили Русе 2024“ остави трайни впечатления у посетителите

12.06.2024

10-ият Парад на ретро автомобили в Русе, който се проведе на 8 юни 2024 г. събра над 200 автомобила от 4 държави. Посетителите имаха възможност да разгледат невероятна колекция от ретро модели, включително бусове, кемпери, мотоциклети, велосипеди и товарни автомобили. Освен български участници, в парада се включиха и колекционери на винтидж и класически автомобили от Румъния и Сърбия.

И тази година NRJ Soft подкрепи изложението и представи своите иновативни продукти и услуги. Екипът демонстрира разработените от компанията автоматизирани системи за паркиране в градска среда и цялостни решения за зареждане на електрически превозни средства. Наши експерти бяха на разположение, за да отговарят на въпроси и да предоставят индивидуални консултации към всички, които проявиха интерес, внимателно съобразени с техните специфични нужди.

NRJ Soft е лидер в изграждането на зарядна инфраструктура за електрически превозни средства. Нашата цел е да осигурим бързи, модерни и високотехнологични зарядни станции на ключови обществени локации. Можем да Ви помогнем да разширите своите клиенти привличайки шофьори на електромобили към Вашата станция и да увеличите приходите от Вашия бизнес. Или да инсталираме такава във Вашия имот за удобно зареждане в домашни условия - монтирана в гаража или в прилежащ паркинг на закрито или на открито. Посетете страницата Зарядни станции, за да разгледате всички предлагани модели или да се запознаете с Приложението Fines Charging за управление на мрежата и станциите от разстояние.

С развитието на технологиите нараства и интереса към екологични решения за устойчиво бъдеще. Електромобилността е част от бъдещето на транспорта в света, защото подобрява здравето и безопасността чрез намаляване на вредните емисии, пести енергия и стимулира използването на възобновяеми ресурси. А както знаете, NRJ Soft подкрепя инвестициите в соларни системи, които осигуряват известна независимост на собственика, използвайки изцяло природен ресурс. Можете да се доверите на нашите експерти за правилното проектиране и изграждането на Вашата фотоволтаична система. За да научите повече за дейностите, които извършваме, посетете секцията ни Соларни панели.

Уверени сме, че нашия екип от експерти може да Ви помогне да изградите успешна система, която да отговори адекватно на енергийните нужди на домакинството или бизнеса Ви. Можете да се свържете с нас на 0700 13 007 или през формата ни за контакти, за да обсъдим какви са Вашите цели и изисквания към системата, необходим бюджет, функционалности, сигурност, дизайн, интеграции и др. Не се колебайте да ни потърсите и заедно да обсъдим Вашите идеи!

И не на последно място, бихме искали да благодарим на всички, които се включиха в нашата томбола по време на Ретро парада в град Русе! Ще изтеглим победителите на 28 юни. Успех на всички и не забравяйте да следите Facebook страницата на NRJ Soft!

А ние вече нямаме търпение за следващото събитие!


© 2024 NRJ Soft Ltd. Всички права запазени!
Back To Top